Contact/informatie

Bezoek kwekerij

De kwekerij is vanaf vrijdag 5 maart 2021 geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00u tot 16.00u. Omdat we ook vaak op andere dagen aanwezig (behalve op woensdag) zijn, is het ook mogelijk om een telefonische afspraak te maken.

Let op: we zijn een klein bedrijf met weinig personeel. Daarom kan het zijn dat we onverwacht gesloten zijn. Kijk daarom altijd vlak voor je bezoek even op de website, eventuele afwijkingen staan op de homepage.

Mocht je al weten welke soorten je zoekt, dan raden we dringend aan om op tijd van te voren even een lijstje te mailen en te informeren naar de actuele beschikbaarheid.

Locatie/bezoekadres:
De kwekerij ligt linksachter op het terrein van tuinderij ’n Groene Kans, Groenekanseweg 142 in Groenekan (het verharde pad links van het huis naar achteren lopen). Auto’s kunnen langs de weg (tussen de bomen) geparkeerd worden (niet op het terrein zelf). Fietsen kunnen bij de fietsenstalling bij het begin van het terrein worden gestald. Een routebeschrijving vind je hier.

Contactgegevens/correspondentieadres:
Kwekerij Bijenkans
T.a.v. Guido van Rijkom
Havikstraat 79 bis
3514 TN Utrecht

Informatie: stuur een e-mail
Telefoon: 06 – 26708893
Website: www.bijenkans.nl
Facebook: www.facebook.com/bijenkans

Deelname Skal-licentie: 016918/NL-BIO-01
KvK nr: 30223082

Kwekerij Bijenkans is aangesloten bij Vakgroep Wilde Weelde, een vakvereniging van bedrijven (hoveniers, kwekers, ontwerpers, boomverzorgers, etc.) die milieubewust werken vanuit een ecologische visie aan een natuurrijke omgeving. Daarnaast zijn wij lid van de BioTuinders, een vereniging van biologische gecertificeerde tuinderijen met directe afzet.

Wij verzenden helaas geen planten.