Contact/informatie/openingstijden

Bezoek kwekerij in 2024

Openingstijden:
– vrijdag van 09.00 tot 17.00u
– zaterdag van 09.00 tot 17.00u

Pinnen is bij ons mogelijk!

Let op: we zijn een klein bedrijf met weinig personeel. Daarom kan het bij hoge uitzondering zijn dat we onverwacht gesloten zijn. Kijk daarom vlak voor je bezoek even op de website, eventuele afwijkingen staan altijd op de homepage. Ook kan het daarom voorkomen dat u even moet wachten als er klanten voor u zijn. We vragen hiervoor uw begrip.

In het seizoen worden (mail)berichten niet iedere dag gelezen. Even bellen (06-26708893) is dan beter om snel antwoord te krijgen op vragen. Mocht je al weten welke soorten je zoekt, dan raden we dringend aan om op tijd van te voren even een lijstje te maken en te informeren naar de actuele beschikbaarheid.

Locatie/bezoekadres:
De kwekerij ligt linksachter op het terrein van tuinderij ’n Groene Kans, Groenekanseweg 142 in Groenekan (het verharde pad links van het huis naar achteren lopen). Auto’s kunnen langs de weg (tussen de bomen) geparkeerd worden, aan het begin van het terrein zijn ook een aantal parkeerplaatsen. Fietsen kunnen bij de fietsenstalling bij het begin van het terrein worden gestald. Een routebeschrijving vind je hier.

Contactgegevens/correspondentieadres:
Kwekerij Bijenkans
T.a.v. Guido van Rijkom
Havikstraat 79 bis
3514 TN Utrecht

E-mail: guidovanrijkom [at] tiscali.nl
Telefoon: 06 – 26708893
Website: www.bijenkans.nl
Facebook: www.facebook.com/bijenkans
Instagram: www.instagram.com/kwekerij_bijenkans

Deelname Skal-licentie: 016918/NL-BIO-01
KvK nr: 30223082
Bank/IBAN: NL10 ASNB 0706 9231 11

Kwekerij Bijenkans is aangesloten bij Vakgroep Wilde Weelde, een vakvereniging van bedrijven (hoveniers, kwekers, ontwerpers, boomverzorgers, etc.) die milieubewust werken vanuit een ecologische visie aan een natuurrijke omgeving. Daarnaast zijn wij lid van de BioTuinders, een vereniging van biologische gecertificeerde tuinderijen met directe afzet.

Wij verzenden helaas geen planten.