Contact/informatie/openingstijden

Bezoek kwekerij in 2022

Op vrijdag 23, zaterdag 24, vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober is er weer marktverkoop bij  kwekerij Bijenkans! De kratten met planten staan per soort langs het lange middenpad. Tijd: van 09.00 tot 16.00u. U bent van harte welkom!

Openingstijden
Vrijdag van 09.00 tot 16.00u
Zaterdag van 09.00 tot 16.00u

Pinnen is bij ons mogelijk!

Let op: we zijn een klein bedrijf met weinig personeel. Daarom kan het zijn dat we onverwacht gesloten zijn. Kijk daarom altijd vlak voor je bezoek even op de website, eventuele afwijkingen staan op de homepage. Ook kan het daarom voorkomen dat u even moet wachten als er klanten voor u zijn. We vragen hiervoor uw begrip.

Mocht je al weten welke soorten je zoekt, dan raden we dringend aan om op tijd van te voren even een lijstje te mailen en te informeren naar de actuele beschikbaarheid. In het drukke voorjaar wordt de mail niet iedere dag gelezen, even bellen kan ook om snel uitsluitsel te krijgen.

Locatie/bezoekadres:
De kwekerij ligt linksachter op het terrein van tuinderij ’n Groene Kans, Groenekanseweg 142 in Groenekan (het verharde pad links van het huis naar achteren lopen). Auto’s kunnen langs de weg (tussen de bomen) geparkeerd worden (niet op het terrein zelf). Fietsen kunnen bij de fietsenstalling bij het begin van het terrein worden gestald. Een routebeschrijving vind je hier.

Contactgegevens/correspondentieadres:
Kwekerij Bijenkans
T.a.v. Guido van Rijkom
Havikstraat 79 bis
3514 TN Utrecht

E-mail: guidovanrijkom [at] tiscali.nl
Telefoon: 06 – 26708893
Website: www.bijenkans.nl
Facebook: www.facebook.com/bijenkans

Deelname Skal-licentie: 016918/NL-BIO-01
KvK nr: 30223082
Bank/IBAN: NL10 ASNB 0706 9231 11

Kwekerij Bijenkans is aangesloten bij Vakgroep Wilde Weelde, een vakvereniging van bedrijven (hoveniers, kwekers, ontwerpers, boomverzorgers, etc.) die milieubewust werken vanuit een ecologische visie aan een natuurrijke omgeving. Daarnaast zijn wij lid van de BioTuinders, een vereniging van biologische gecertificeerde tuinderijen met directe afzet.

Wij verzenden helaas geen planten.