Contact/informatie

Bezoek kwekerij

De kwekerij is nu gesloten voor het seizoen. Mocht je toch een keer langs willen komen, stuur een berichtje of bel, dan maken we een afspraak. Vanaf komend voorjaar, als de vorst uit de grond is en de eerste planten boven de grond komen, zijn we weer open op vrijdag. Hou voor actuele openingstijden de site en Facebook pagina in de gaten.

Omdat wij met name vanuit de vollegrond verkopen, duurt het soms even om een klant te helpen en kan het zijn dat je moet wachten. Wij vragen hiervoor begrip. Mocht je al weten welke soorten je zoekt, dan raden we dringend aan om op tijd van te voren even een lijstje te mailen.

Locatie
De kwekerij ligt linksachter op het terrein van tuinderij ’n Groene Kans, Groenekanseweg 142 in Groenekan (het verharde pad links van het huis naar achteren lopen). Auto’s kunnen langs de weg (tussen de bomen) geparkeerd worden (niet op het terrein zelf). Fietsen kunnen halverwege het pad (bij de garage) worden gestald. Een routebeschrijving vind je hier.

Contactgegevens/correspondentieadres:
Kwekerij Bijenkans
T.a.v. Guido van Rijkom
Havikstraat 79 bis
3514 TN Utrecht

Informatie: stuur een e-mail
Telefoon: 06 – 26708893
Website: www.bijenkans.nl
Facebook: www.facebook.com/bijenkans

Deelname Skal-licentie: 016918/NL-BIO-01
KvK nr: 30223082

Kwekerij Bijenkans is aangesloten bij Vakgroep Wilde Weelde, een vakvereniging van bedrijven (hoveniers, kwekers, ontwerpers, boomverzorgers, etc.) die milieubewust werken vanuit een ecologische visie aan een natuurrijke omgeving. Daarnaast zijn wij lid van de BioTuinders, een vereniging van biologische gecertificeerde tuinderijen met directe afzet.

Wij verzenden helaas geen planten.